Senin, 12 Januari 2015

tempat wisata air panas garut

Losji Peak Darajat Garut er en sted og turist destinasjon i Garut som var rundt krateret og Darajat Waterboom, bad/varmt vann svømmebasseng og gode utgående utgående utgående til eller for et barn/voksne familie Arrowroot Darajat Peak. Ligger i den høyeste i Pasirwangi subdistrict av 25 km. Darajat er svært nær inngangsporten til PT.Chevron Geothermal Indonesia, Ltd. (Darajat)-Garut.

Dessverre er styring av gjestehus og hoteller i toppen Darajat fortsatt veldig vanlig utseendet på fravær Rate og Publiser en klar Rate for Coorporate troupe skal utføre en Corporate utflukt eller en familie sammenkomst så mange aspirantene turister tar en tur pakken i Darajat Pass eller tur til den naturlige stråler Darajat.

Selv om kapasiteten til turister å komme og bo her er mer enn nok, og inkluderer de fleste forsyninger og luksus forhold til sine konkurrenter som Darajat Pass Water Park og naturlig stråler Darajat Awit.

Dessverre eier fortsatt gjelde familiebedriften og regelen løser ikke så noen Corporate utflukt eller tur arrangører og reise som er i forkant av markedet tjenester for Hotell og overnatting heller mindre å anbefale.

Men utsikten er fin og ganske komplett, dessverre inntil nå eier ikke implementert ett-ledelse, så noen av Villa, rom, turist boder og utgående Waterboom, ikke terkondisikan og termanage i én kommando.

Forhåpentligvis fremtidige Peak Waterboom Darajat Garut som også har hoteller og gjestgiverier toppen Darajat videre optimere naturressurser og fasiliteter til maksimalt. Denne gangen bloggen turen i Garut får noen Video og bilder av rommene, villaen og ruten mot turist Peak Waterboom Darajat Arrowroot.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar